Miért jobb?

 

A SPA Multifunkciós termékcsalád egy kétgyermekes családanya és egy orvos csoport segítségével kifejlesztett speciális eszköz.
A termék és a hozzá tartozó kapszulák elismert nemzetközi találmánnyá váltak.
A SPA zuhany kifejlesztésének ötlete egy kétgyermekes családanyától származik, aki szerett volna egy olyan terméket létrehozni, mely segít neki a gyerekek érzékeny bőrét megóvni, a saját hajproblémáit kezelni és intim tisztálkodási igényeit kielégíteni.

6 OK

AMIÉRT  ÉRDEMES A   MEDCARE   TERMÉKCSALÁDOT   VÁLASZTANIA:

 

pipaJelenleg nem kapható olyan prémium kategóriás termék, mely Multifunkcionális és  hasonló paraméterekkel rendelkezne intimhigiénia, víztisztítás és  bőrgyógyászati kezelések terén egyaránt.
 

pipaMedCare Intimzuhany egyedülállóan hatékony, kényelmes és biztonságos megoldást nyújt intim panaszok kezelésére és általános intim tisztálkodásra. Alkalmazható hüvelykezelésre és végbél beöntésre egyaránt!

pipaVilágszabadalom! A zuhany és kapszulái kialakítása és mûködési elve egyedülálló, minden orvosszakmai követelménynek megfelel. Fejlesztésében nőgyógyász, bőrgyógyász, proctológus és sebész orvosok vettek részt. A MedCare termékcsalád minden tagja cégünk szabadalma.

pipaCsatlakozója szabványos,felszereléséhez nem kell szakember, így utazásai alkalmával bárhol a zuhany gégecsövére csavarva használható.
 

pipaA Multifunkciós zuhanyfejjel kiegészítve egy elegáns fürdőszobai kézizuhanyfej, mely további víztisztító és bőrápoló kapszulákkal is használható. 2010-ben 25 magyar kórház újszülött és koraszülött osztályán került felszerelésre.

pipaTermékeink TÜV által tanúsított orvostechnikai eszközök, az európai 93/42.EEC Direktívának megfelelően.

Az  intimzuhany.hu oldalon található összes termékünk Egészségpénztári kártyával megvásárolható!