Víztisztító Filter kapszulák

 

BAKTÉRIUM, GOMBA, ALGAam

A mikroorganizmus szabad szemmel nem látható, parányi élőlény. A szervezetben előforduló baktériumok, vírusok és gombák mind mikroorganizmusok
A bőrbetegségek közül a ma már sok országban népbetegségnek számító gombás megbetegedések a leggyakoribbak. A gombák szaporodásnak kedvez a meleg uszodák és a fürdők vize, valamint a szaunák és a különböző közösségi mosdók kiváló táptalajt szolgáltatnak a gombás fertőzéseknek

 

Korpásodás!

Nagyon sok embernek keseríti meg az életét a hajas fejbőr fokozott és rendellenes hámlása. A fejbőrön gyakran előfordul egy ezt a környezetet igen kedvelő gombafaj, mely folyamatosan ingerli a fejbőrt, ami további faggyútermelést és felgyorsult sejtoszlást eredményez.korpa A túl sok hámsejt miatt megvastagszik a hám és folyamatossá válik a hámlás, amit a korpa megnövekedésén keresztül észlelhetünk. A faggyúmirigyek működési zavara következtében megjelenő, fokozott faggyútermelés – a seborrhoea – a bőr gyulladását is kiváltja, s gyakran együtt jár hajhullással, majd kopaszodással. A bőrtünetek helyi és belső kezeléssel viszonylag rövid idő – néhány hét – alatt, szinte teljesen visszamaradó nyom nélkül megszüntethetőek.
Nagyon fontos a megfelelő bőrápolás, a zsírosodás és a hidratálás optimális elősegítése.
A tünetek a kórokozótól és a fertőzés által érintett területtől függően eltérőek lehetnek. A fejen előforduló gombás fertőzések közül a korpásodás a leggyakoribb. A betegség fehér lemezes hámlás képében jelentkezik, melyet időnként viszketés kísér. Egy másik gombafajta által okozott gombás fertőzés esetén a hajas fejbőr területén a fertőzött régióban lisztszerű, finoman korpádzó hámlás kezdődik, majd a hajszálak letöredeznek. A mélyebb bőrrétegeket is érintő gombás megbetegedés könnyen összekeverhető a gennyes bőrfertőzéssel, azonban a gombás fertőzés esetén az érintett területről a hajszálak könnyen kihúzhatóak.
A korpásodás kezelése elsődlegesen a gomba elpusztításával kezdődik!

Ekcéma

Az ekcéma (dermatitis) a bőr felszínes gyulladása, viszketést, hólyagosodást, bőrpírt, duzzanatot, nedvedzést, pörkképződést és hámlást okoz.

Kiváltó tényező: Külső környezeti tényezők, vegyi anyagok, bakteriális, gombás fertőzések hatására alakulhat ki a kórkép. ekcémaAz ekcéma általános fogalom, mely több különböző betegséget takar, melyek mind bőrpírral, viszkető kiütésekkel járnak. Néhány dermatitiszes elváltozás csak speciális területet érint a testen, míg mások megjelenhetnek bárhol, néhányuk háttere ismert, másoké nem. Ettől függetlenül kimondhatjuk, hogy az ekcéma a bőr súlyos szárazságának, vakarásának, irritációt okozó anyagoknak, vagy allergénekre adott reakcióknak az eredménye. Általában az irritáló anyag közvetlen érintkezésbe kerül a bőrrel, előfordul azonban, hogy szájon át kerül be a szervezetbe. A folytonos vakarás és dörzsölés előbb-utóbb a bőr megvastagodásához, megkeményedéséhez vezet.
Az ekcéma lehet irritáló anyagra adott rövid ideig tartó reakció.
Ekkor néhány óráig vagy egy-két napig tartó viszketéssel és bőrpírral járó tünetegyüttes jön létre, mely kedvez a gombás fertőzésnek. Mivel ezek a bőr berepedésével, hólyagosodásával járnak, így bármely fajtájánál kialakulhat bakteriális felülfertőzés.

Diabétesz

Nehezen gyógyuló, gennyes sebek, fertőzések alakulnak ki, a végbéltáj vagy a nemzőszervek körüli, nehezen csillapítható viszketés jelentkezik. A gombák képesek megemészteni a bőr, a hajszál és a köröm szarurétegét, amivel megfertőzik a bőrt, a hajat és körmöt is. A gombás megbetegedésekkel szemben szervezetünk természetes védekezőképességgel rendelkezik, amiben a bőrünkön természetes körülmények között előforduló baktériumflóra, a bőr savköpenye és az ép szaruréteg együttesen játszik szerepet. A bőr védőmechanizmusának károsodása esetén nagyobb valószínűséggel alakul ki fertőzés!
Ha a külső káros behatásoktól nem is tudjuk megóvni bőrünket, legalább a mindennapi tisztálkodásunk során fordítsunk figyelmet a klór, nehézfémek és a baktériumokkal való érintkezés kiküszöbölésére.

FILTER

Sajnos ezek a káros elemek bejuthatnak a szervezetünkbe nem cask az ivóvíz által.Felszívódnak a bőrön keresztül is, továbbá tüdőn keresztül belélegezve zuhanyozás, fürdés közben .A SPA vízszűrő rendszer a Filter kapszula használatával egyszerűen csökkenti ezeket a veszélyeket. Különlegessége a 100% KDF töltet, mely egy nagy tisztaságú réz-cink formula, mely a klórt kloriddá alakítja, eltávolítja a nehézfémeket és elpusztítja a baktériumokat, gombákat.A SPA vízszűrő zuhany használata különösen ajánlott csecsemőknek, gyermekeknek, mert az ő bőrük még érzékenyebb , mint a felnőtteké.
Fontosságát igazolja, hogy Magyarországon 2010-ben 25 kórház szülészetén, újszülött és koraszülött osztályán került felszerelésre.

 

VÍZTISZTÍTÓ KAPSZULÁK

 

goldSPA Filter kapszula

A SPA Filter kapszulát csak vezetékes víz tisztítására lehet használni!
A SPA FILTER kapszula töltete : specialis KDF 55 ® PROCESS MEDIUM
Nagy tisztaságú réz-cink formula, mely oxidációs és redukciós folyamat révén a klórt kloriddá alakítja, a nehézfémeknek a szabadgyökeit megköti, és a vízben lévő baktériumokat elpusztítja. A kapszulát akkor kell kicserélni, ha az eredeti arany színű töltete sötét kékes feketére változik.

A SPA Filter kapszulát csak vezetékes víz tisztítására lehet használni!
A SPA FILTER kapszula töltete : specialis KDF 55 ® PROCESS MEDIUM

 

 

gold2SPA KDF/AgCarbon Filter

A kapszula orvosi eszközök gyártására alkalmas PE műanyagból készül.
A patron 50% KDF 55 ® PROCESS MEDIUM, és 50% ezüsttel bevont aktív szén szemcséket tartalmaz.
Ez a két speciális anyag biztosítja a tökéletes szűrést, mely megtisztítja a vizet a klórtól, nehézfémektől és baktériumoktól.

A kapszulát akkor kell csserélni, ha az eredeti arany színű töltet kékes feketére változik.

A SPA KDF/AgCarbon Filter kapszula kizárólag vezetékes vízzel használható!

 

 

 

 

feketeSPA AgCarbon Filter

A kapszula egészségügyi termékek gyártására alkalmas PE műanyagból készül. A patron tartalma :100% ezüsttel beont aktív szén szemcsék. Ajánlatos olyan víz szűrésére, ahol nem kívánt szagokat ízeket és egyéb szerves anyagokat kell eltávolítani.

A SPA AgCarbon Filter kapszula kizárólag vezetékes vízzel használható!

 

 

 

 

 

csovSPA Innovative KDF Filter

A kapszula külső borítása 100% PA sárgaréz szövet, amely igen nagy szűrőfelületet biztosít és megsokszorozza a hagyományos KDF 55 ® PROCESS MEDIUM szűrők hatásfokát és a várható élettartamát. A patron töltete 100% KDF 55 ® PROCESS MEDIUM. Ebben az esetben a szűrés célja a klór és a nehézfémek eltávolítása. Amikor a sárgaréz színe barnás feketére változik, a kapszulát ki kell cserélni.
A SPA Innovative KDF Filter kapszula kizárólag vezetékes vízzel használható!

 

 

 

 

 

agcarbonSPA Innovative AgCarbon Filter

A kapszula külső borítása 100% PA sárgaréz szövet. A patron töltete 100% ezüsttel bevont szén granulátum. Azon túlmenően, hogy hatékony és eltávolítja a nemkívánatos íz és szag anyagokat, és megöli a baktériumokat és gombákat, megőrizve a hasznos ásványi anyagokat és a víz ízét. Amikor a sárgaréz színe barnás feketére változik, a kapszulát ki kell cserélni.
A SPA Innovative AgCarbon Filter kapszula kizárólag vezetékes vízzel használható!