MEDCARE INTIM APPLICATOR

 

fehercsoa SPA Multifunkciós zuhanyhoz

Válassza az intim tisztálkodás leghatékonyabb és legbiztonságosabb módját!

A MedCARE INTIM APPLICATOR és kapszulái egy orvos csoport több éves kutató munkájának az eredménye.A fejlesztés arra irányult, hogy létrehozzanak egy minden orvos szakmai követelménynek megfelelő eszközt, mellyel otthoni körülmények között, mégis a legnagyobb biztonságban lehet elvégezni hüvelykezelést és végbél beöntést.Tekintettel arra, hogy a forgalomban lévő eszközök nem felelnek meg a követelményeknek, sőt némelyikük használata kifejezetten káros. A cél egy minden szempontból megfelelő eszköz előállítása volt. Sikerült!

A MedCare Intim Applicator egy egyedülálló eszköz az intim területek kezelésére otthoni, nyugodt körülmények között, maximális biztonságban.Megelőzésre és gyógyításra egyaránt alkalmas!
Az Applicatorfej egy ergonomikusan kialakított, testszövet barát, lágy múanyagból készül.

 

 

Egyedülálló 2 fázisú kezelés

A kapszula elsõ fázisába NaCl (só) kristály van betöltve, amely kioldódásával a hüvely oldal irányú enyhe fertõtlenítõ öblítését érjük el. Ezután a letisztított felületre a második fázisban lévõ töltetet, a hüvely felsõ részébe visszük be.
A teljes kezelés pár másodperc alatt lezajlik, majd a készülék mûködése automatikusan leáll.
Mivel a víz folyása par másodperc után automatikusan megszűnik, megakadályozva így a hüvely flórájának a túlzott kimosását.Elősegítve ugyanakkor a kapszula második fázisában bevitt hatóanyag megtapadását a hüvely falán .

A 2 fázisú kezelés egyedülálló és forradalmi megoldás a hüvelykezelésben.

1 fázisú kezelés

A MedCare Intimzuhanyt az 1 fázisú Complex só kapszulával anális bél tisztító beöntésre , méregtelenítésre is lehet használni.

Hatékony, kényelmes és biztonságos megoldás az intim problémák kezelésére.
A korábban nem megfelelően, vagy akár kifejezetten hátrányosan működő termékek adták a fő okot ezen termékcsalád kifejlesztéséhez.