Dermatológiai kapszulák

 

A SPA Multifunkciós zuhanyhoz az alábbi bőrápoló kapszulákat lehet használni

SKIN CARE kapszulák

  • SPA Érzékeny bőrre
  • SPA Frissítő
  • SPA Hidratáló

A SPA bőrápoló kapszulákat csak és kizárólag a SPA Multifunkciós zuhannyal lehet használni!
Bőrápoló kapszulák
A SPA kozmetikai kapszulákat a zuhany nyelébe helyezve különböző spaciális bőrápolási kezeléseket lehet végezni. (száraz bőr, érzékeny bőr, égési vagy egyéb sérülés, műtét, tályog, fekélyek, ekcéma, rosszul gyógyuló sebek) A kezelés során a kapszulában lévő töltet cseppenként adagolódik a vízhez. Az öblítés egy mozdulattal megtörténik , a test teljes felületén elterjed a vizes emulzió. A kezelést bárki meg tudja csinálni egyedül, külső segítség nélkül.
A kapszula működési mechanizmusa lehetőséget nyújt arra, hogy töményebb hatóanyag kerüljön a bőrfelületre, ezáltal sokkal hatásosabb a kezelés.

Jelenleg 3 fajta kész bőrápoló kapszula kapható.

 
narancs
piros
citrom

 

DERMA kapszula

csoA DERMA kapszulát a SPA Multifunkciós zuhannyal gyógyszer adagolására lehet használni.

A kapszula gyárilag üresen kerül forgalomba. Az orvos által javasolt magisztrális készítményt lehet beletölteni, és a bőrkezelést ezzel a hatóanyaggal végezni. Használata közben a kapszulából cseppenként adagolódik a vízhez a betöltött gyógyszeres töltet, mely vizes emulzióként lefedi a kezelendő testfelületet. Tehát egy pár másodperces zuhanyozással a teljes testfelületet is kezelni lehet. Mindezt külső segítség nélkül! A SPA DERMA kapszula segítséget nyújt az egyébként nehezen kezelhető bőrproblémákra is.